Welkom op onze website


Bedankt voor uw interesse in Cornelissen dak- en installatiewerk BV, een professioneel, hecht en gezellig bedrijf in Mijdrecht dat sinds 1993 gerund wordt door Peter en Ans Cornelissen. Inmiddels is onze klantenkring flink gegroeid en hebben wij tien man in dienst. Gedreven vaklui die precies weten wat ze doen.

Wij werken voornamelijk voor een vaste groep aannemers in de regio Amsterdam-Utrecht. Natuurlijk kunnen wij u als particulier ook van dienst zijn. Plannen voor een verbouwing, een nieuw dak, een luxe badkamer of nieuwe cv-installatie? Neem gerust contact met ons op. 

Kunststof dakwerk is onze specialiteit, maar wij zijn ook thuis in bitumen en het steeds populairder wordende zinkwerk voor daken en gevels. Of u nu een berging of complete bedrijfshal laat bouwen, wij zorgen voor het juiste en beste dak. Installatiewerk doen wij van begin tot eind: van riolering, afvoer en leidingen tot het compleet afmonteren van badkamers en het plaatsen van de cv en radiatoren.

Ons bedrijf barst van de kennis en ervaring. Peter zelf zit al 30 jaar in het vak, net als een aantal van onze werknemers. Jonge medewerkers leiden we zelf op. Cornelissen dak- en installatiewerk heeft een goede naam als leerbedrijf. Vanwege onze vakkennis, maar zeker ook door de goede sfeer.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons en wij voorzien u snel van een vrijblijvende offerte.